Laat de tofu uitlekken en dep droog met keukenpapier. Snijd de tofu in kleine blokjes van ongeveer 2 cm.
Maak de rijstmix klaar volgens de instructies op de verpakking.
Giet alle ingrediënten voor de saus samen in een kom en meng dit met een garde tot een glad geheel. Voeg de helft van de tofublokjes toe en laat ze marineren, terwijl je de rest van de ingrediënten klaarmaakt.
Snijd alle groenten, behalve de spinazie in hapklare stukjes, en gooi ze in een grote pan of wok met 2 theelepels sesamolie en een snufje peper en zout. Laat ze 10 minuten garen, terwijl je de groenten regelmatig omroert. Wanneer de groenten zacht worden, voeg je de spinazieblaadjes toe. Haal de pan na 1 minuut van het vuur en laat de groenten een beetje afkoelen.
Giet de rest van de sesamolie in dezelfde pan op middelhoog vuur. Voeg de tofu stap voor stap toe en doe de saus erbij. Bak de tofu 10 minuutjes, totdat de blokjes krokant en goudbruin zijn.
Verdeel de rijst over 4 kommen. Leg de groenten, een portie tofublokjes eropen werk het geheel af met de pindasaus.