Ben je op zoek naar een heerlijk glutenvrij alternatief voor de klassieke Italiaanse focaccia? Zoek dan niet verder! Deze glutenvrije focaccia is heerlijk zacht van binnen en knapperig van buiten.
Zin in sushi en ben je vegan? Met dit vegan sushi recept hoef je niets te missen! We gebruiken bananenbloesem als heerlijke plantaardige visvervanger!
Pompoen is een zeer veelzijdige groente die de herfst representeert. Wist je dat je ook zoete gerechten kan maken met deze groente? Probeer ons pompoen pannenkoeken recept!
Pompoen is een heerlijke, herfstige groente die door zijn veelzijdigheid in veel verschillende gerechten terugkomt. Zo maken wij deze heerlijke pompoen lasagne!
Tempeh heeft van zichzelf een nootachtige, aardse smaak. Door de tempeh te marineren kan je er je eigen smaak aan geven. Leer in dit recept hoe je je tempeh kan marineren met sinaasappel!
Geniet van een smaakvolle vegan shakshuka met cherrytomaten en tofu. Perfect voor bij het ontbijt, lunch of diner. Ideaal om te dippen met biologisch roggebrood!
Heerlijke vegan 'vis'-taco's met bananenbloesem, ingelegde ui, avocado en pittige slaw. Perfect voor een unieke en smaakvolle maaltijd. Klaar in 85 minuten!
Gemaakt met verse kruiden en olijfolie, is chimichurri de ideale manier om je gerechten een smaakvolle twist te geven.
Veganistische ramen met knoflook, gember, miso, shiitake en eiwitbrokken. Een heerlijke, voedzame maaltijd vol smaak en gezonde ingrediënten.
Wanneer de warme dagen aanbreken en je trek hebt in iets lichts, verfrissends en vol van smaak, is er niets beters dan een klassieke gazpacho.
Het romige van een bounty en het verfrissende van ijs met elkaar combineren? Dat kan met dit recept voor bounty ijs!
Altijd al willen weten hoe je zelf zuurdesembrood kunt maken? Wij hebben het van start tot finish voor je uitgeschreven!